JobPositions

Skaffa dig en effektiv rekryteringspartner.

Med JobPositions omdefinierar vi hur rekryteringsprocessen hanteras och erbjuder en sömlös, effektiv lösning för både rekryterare och sökande. Vår webbaserade plattform är utformad för att smidigt leda dig genom hela rekryteringsflödet – från initialt behov till slutlig anställning, säkerställande att varje kritisk steg hanteras med precision och omsorg.

En steg-för-steg-guide till framgångsrik rekrytering
Från det ögonblick ett rekryteringsbehov identifieras agerar JobPositions din pålitliga navigatör. Vi guidar dig genom en strukturerad rekryteringsprocess, säkerställande att varje ansökan behandlas snabbt och noggrant. Tänk på det som att ha en personlig rekryteringscoach vid din sida.

Skapa engagerande annonser som ett proffs
Med JobPositions blir du en mästare på att skapa både webb- och tidningsannonser. Dra nytta av våra skräddarsydda mallar för att skapa annonser som inte bara är iögonenfallande utan också speglar ditt företags grafiska identitet. Det har aldrig varit enklare att designa professionella annonser.

Automatiserade ansökningsformulär – Din rekryteringsassistent
Vårt system automatiserar skapandet av ansökningsformulär som fungerar som din intelligenta assistent för att filtrera fram de bästa kandidaterna. Du kan anpassa formulären med specifika frågor för att förfina urvalsprocessen ytterligare. Varje sökande får även en personlig e-postbekräftelse, vilket säkerställer en professionell första interaktion.

Hantera ansökningar med lätthet
Alla ansökningar visas samlade på ett och samma ställe för att ge dig en klar överblick. Du kan enkelt sortera och organisera kandidaterna genom olika rekryteringsfaser från urval till intervju och anställning. JobPositions underlättar också kommunikationen med kandidater, oavsett om det sker via e-post eller traditionell post.

Elegant avslut och feedback för en sömlös avslutning
När rekryteringsprocessen är avslutad sköter JobPositions automatiskt utskicket av e-postmeddelanden till de som inte blivit utvalda vilket ger en professionell och respektfull avslutning. Alla meddelanden är anpassningsbara vilket ger dig möjlighet att personifiera kommunikationen för varje rekryteringsomgång.

JobPositions är mer än bara ett verktyg; det är din ultimata partner för en organiserad och effektiv rekryteringsprocess. Vi kan spara din tid och dina resurser samtidigt som vi ger dig fullständig översikt och kontroll. Din nästa medarbetare är bara några klick bort. Låt JobPositions förvandla rekryteringen till en professionell och angenäm upplevelse!

JobPositions är ett enkelt rekryteringsverktyg som guidar användaren genom hela flödet – från det att ett rekryteringsbehov uppstår till dess att någon har anställts. Verktyget är kraftfullt, men samtidigt enkelt att använda.

Kontakta oss för demonstration