Beställningsportal

Välkommen till framtidens beställningslösning

Upptäck vår banbrytande plattform, en beställningsportal som revolutionerar sättet att hantera trycksaker och produkter. Utformad för att tillgodose de specifika behoven hos både traditionella och inhouse-tryckerier, erbjuder vår lösning en unik möjlighet att skala upp verksamheten med oöverträffad effektivitet och flexibilitet.

 

Flexibel användning för alla dina behov
Vår portal är utvecklad för att fungera sömlöst både inom din organisation och externt mot kunder, vilket gör den till den ultimata plattformen för att hantera alla typer av beställningar. Oavsett om ditt team behöver skapa interna beställningar eller om du vill erbjuda dina kunder möjligheten att lägga beställningar direkt, har vår plattform täckning för varje scenario.

 

Varför välja vår beställningsportal?

Fullständig kontroll: Övervaka och styr ditt sortiment, prissättning och orderprocess med fullständig transparens. Plattformen är designad för att ge dig och dina team den kontroll ni behöver för att effektivisera era processer, både internt och externt.
Ökad tidseffektivitet: Genom ett intuitivt användargränssnitt möjliggörs en snabb och enkel beställningsprocess för dina kunder och medarbetare. Detta frigör värdefull tid som kan användas mer produktivt.
Användarvänlig design: Skapad med användarupplevelsen i åtanke, erbjuder vår plattform en lättanvänd portal för både interna medarbetare och externa kunder. Det innebär en smidig process för att skapa, granska och lägga beställningar, oavsett tid och plats.
Säker och kontinuerlig uppföljning: Varje beställning bekräftas omedelbart via e-post och både du och dina kunder kan följa orderstatusen i realtid. Detta stärker förtroendet och förbättrar kundrelationen.
Flexibelt behörighetssystem: Du kan enkelt anpassa vem som har tillgång till vilka produkter och tjänster, vilket förenklar hanteringen av interna och externa beställningar och minimerar risken för misstag.

 

Framtidssäkra din verksamhet
Vår beställningsportal är mer än bara ett verktyg; den är en omfattande lösning som ger dig och dina kunder en effektiv och sömlös upplevelse. Oavsett om ditt mål är att optimera orderhantering, förbättra kundupplevelsen eller expandera din digitala närvaro, erbjuder vår plattform den flexibilitet och effektivitet du behöver för att lyckas.

Vår portal är utvecklad för att fungera sömlöst både inom din organisation och externt mot kunder, vilket gör den till den ultimata plattformen för att hantera alla typer av beställningar.

Kontakta oss för demonstration